Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Retainer Brite

Waarvoor kan ik Retainer Brite gebruiken?

Retainer Brite tabletten zijn geschikt voor reiniging en desinfectie van alle uitneembare tandheelkundige voorzieningen. Denk daarbij aan snurkbeugels, apneubeugels, splinten, spalken, ortho beugels, sport bitjes, gebitsprotheses, kunstgebitten, frameprotheses of plaatjes. Retainer Brite zorgt ervoor dat al deze tandheelkundige voorzieningen gereinigd en gedesinfecteerd worden, en dat op een veilige, hygiënische en eenvoudige manier. In tegenstelling tot agressievere reinigingsmiddelen zullen de Retainer Brite tabletten uw tandheelkundige voorziening niet aantasten, hard of stug maken of wit doen uitslaan. Ondanks hun niet agressieve werking elimineren ze 99% van de bacteriën en verwijderen ze tandsteen, vlekken, zwarte randen en onaangename geurtjes. De tabletten zijn geformuleerd met de juiste PH zodat uw tandheelkundige voorziening ook niet vergeelt. 

Heb ik Retainer Brite echt nodig voor het reinigen van mijn tandheelkundige voorziening? 

Wereldwijd wordt Retainer Brite aanbevolen door tandheelkundige zorgverleners zoals orthodontisten, tandartsen en mondhygiënisten. Investeert u in uw gebit door bijvoorbeeld een beugel te dragen, gebruik Retainer Brite dan om bijvoorbeeld uw beugel extra te verzorgen zodat deze langer mee gaat.  Een regelmatig grondig gereinigde tandheelkundige voorziening voorkomt de groei van bacteriën en schimmels, die een slechte adem en geïrriteerd tandvlees kunnen veroorzaken. Er wordt afgeraden uw tandheelkundige voorziening te reinigen met een reguliere tandpasta, dit om aantasting en beschadiging van het materiaal te voorkomen.

Hoe gebruik ik Retainer Brite? 

De Retainer Brite tabletten kunnen gebruikt worden in combinatie met het Idyl gebittenbakje met zeef. Door de tabletten te gebruiken in combinatie met dit gebittenbakje maken de tabletten geen direct contact met de tandheelkundige voorziening, waardoor de reiniging nog milder (maar even effectief) is, en de levensduur van uw tandheelkundige voorziening eenvoudig met jaren verlengd wordt. 
Vul het bakje met warm (niet te heet) water en plaats uw tandheelkundige voorziening in het water. Let op: te heet water kan vervorming veroorzaken. Voeg de Retainer Brite tablet toe en de tablet zal beginnen te schuimen. Dit betekent dat de tablet begint te werken. Laat de tablet 15-20 minuten zijn werk doen zodat alle bacteriën grondig verwijderd kunnen worden. Spoel vervolgens uw tandheelkundige voorziening grondig af onder warm water. Aangeraden wordt Retainer Brite iedere dag te gebruiken om nare smaakjes en geurtjes te voorkomen.

Retainer Brite probeerverpakking

Wilt u de tabletten van Retainer Brite eerst uitproberen alvorens u een grotere verpakking aanschaft, profiteer dan van de mogelijkheid de verpakking met 36 tabletten te bestellen. Kunt u daarna, zoals wij verwachten, niet meer zonder? Dan kunt u gebruik maken van de stapelkorting en voor een extra voordelige prijs de Retainer Brite 384 verpakking bestellen. De tabletten zijn individueel verpakt waardoor ze makkelijk en hygiënisch mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie of een weekendje weg. 

Retainer Brite bestellen bij Beugelreiniging.nl

Niet alleen bestelt u uw Retainer Brite producten voordelig bij Beugelreiniging.be, ook profiteert ook van onze snelle levering, eenvoudige betaalproces en vakkundige klantenservice voor al uw andere mondverzorgingsproducten

Daarom kiezen onze klanten voor Beugelreiniging.nl

Verzending

 Gratis verzending bij bestellingen boven de €30,-

Betalen

Veilig betalen met iDeal, MisterCash, Creditcard of PayPal. 

Levering

Levering binnen 2-3 werkdagen, maar vaak sneller.

Retour

Binnen 60 dagen kunt u een artikel gratis ruilen of retourneren.

Klantenservice

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar