GRATIS VERZENDING VOOR NL VANAF €30
Idyl gebittenbakje met zeef

4,95

Idyl gebittenbakje,snurkbeugelbakje,bitjes bakje met zeef
reinigen-gebittenbakje-beugelbakje-bitjesbakje-retainer-brite
Retainer Brite 96 Reinigingstabletten

Idyl gebittenbakje met zeef

Het Idyl gebittenbakje is een hulpmiddel om uw Tandheelkundige en Orthodontische apparatuur op een veilige en betrouwbare wijze schoon te maken, zonder deze te beschadigen. Daardoor gaan ze jaren langer mee!

 Met de combinatie van het Idyl gebittenbakje en Retainer Brite Reinigingstabletten worden alle gebitsprothese, MRA snurkbeugel en (vecht) sportbitjes onberispelijk en hygiënisch schoon.

4,95

 

Idyl gebittenbakje

Steeds vaker kregen we de vraag hoe tandheelkundige hulpmiddelen zoals een kunstgebit, mondbeschermer, splint, of snurkbeugel het beste kunnen worden schoongemaakt. In het verleden werd veelal borstelen met water en zeep aangeraden. Desondanks vormde zich aanslag zoals tandplak, tandsteen en bv koffie en wijnvlekken op uw gebitsprothese, knarsplaat, apneubeugel en gebitsbeschermer. U kunt schrobben wat u wilt, maar deze aanslag en vlekken verdwijnen niet met water en zeep. Om deze aanslag te verwijderen, neemt men helaas al te vaak de toevlucht tot agressieve reinigingsmiddelen. Die hebben als bijwerking dat ze uw tandheelkundige voorziening blijvend kunnen beschadigden.

Sinds kort is er een oplossing voor dit probleem. Wij raden voor het schoonmaken van alle tandheelkundige voorzieningen het speciale Idyl gebittenbakje – snurkbeugel bakje – (sport) bitjes-bakje aan, in combinatie met Retainer Brite Reinigingstabletten.

Bij dagelijks gebruik hebben ze zich bewezen als hét ideale, veilige en betaalbare reinigingsmiddel voor alle tandheelkundige voorzieningen.

Het Idyl gebittenbakje gecombineerd met Retainer Brite Reinigingstabletten maken hygiënisch en superieur schoon. Ook hoeft u niet langer bang te zijn dat uw tandheelkundige voorziening wordt aangetast. De schoonmaak tabletten samen met het reinigingsbakje met zeef, bijten uw beugel, bitje of gebitsprothese NIET uit zoals andere, meer agressieve producten dat vaak wél doen. Retainer Brite Tabletten maken perfect schoon zonder bijtende werking en zonder krassen te veroorzaken zoals bij gebruik van tandpasta, dus zonder enige schade te veroorzaken aan uw apneubeugel, mondbeschermer, knarsbitje of gebitsprothese. Bovendien worden ze door gebruik van Retainer Brite Reinigingstabletten niet hard en stug, noch slaan ze wit uit.

“Daardoor gaat uw tandheelkundige voorziening vaak vele jaren langer mee.”

Het Idyl gebittenbakje en Retainer Brite Reinigingstabletten zijn speciaal ontwikkeld door professionals voor het op een moderne wijze onberispelijk zuiver en proper / schoonmaken van alle tandheelkundige hulpmiddelen zoals: CPAP; Sport bitje: mondbeschermer, gebitsbeschermer, gebitsprothese zoals kunstgebit, klikgebit en plaatje, een knarsplaat [splint & spalk], MRA snurkbeugel & apneubeugel, orthodontische beugel, [Retainer, Buitenboordbeugel, blokbeugel], neusspreiders en Tong Stabilisatie Apparaten: TSD.

Retainer Brite Reinigingstabletten kunt u het best gebruiken i.c.m. het speciale Idyl gebittenbakje – reinigingsbox met zeef, omdat tandheelkundige materialen beschadigen als ze in direct contact komen met de bruisende tabletten.  Gebruik de reinigingstabletten ook NOOIT in de mond. Reinigingstabletten speciaal zijn bedoeld voor kunstgebitten bezitten een vele malen sterker reinigingsmiddel. Om die reden raden wij ze af voor ieder tandheelkundig apparaat gemaakt van bv silicone of met een zachte binnenlaag.

Gebruiksaanwijzing