GRATIS VERZENDING VOOR NL VANAF €30

Daarom koopt u bij ons

 • Wij zijn zelf snurkbeugel en orthobeugel gebruikers en daarmee ervaringsdeskundigen, we weten waar we over praten. Wij weten wat werkt en wat tekort schiet. Alle producten die wij verkopen zijn grondig geëvalueerd voordat wij hen aanbieden. Wij verkopen nooit producten waarvan wij denken dat ze zijn nagemaakt of problemen zullen veroorzaken. En we zijn zo overtuigd van onze producten dat als u niet tevreden bent met iets wat u van ons hebt gekocht, we net zo lang met u zoeken tot we het juiste product en oplossing hebben gevonden.                                                                                                                                                                                                               
 • Beugelreiniging.nl verzendt snel . Uw orders worden in de regel binnen 1 á 2 werkdagen verpakt en verzonden. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                   
 • Alle in Nederland geplaatste orders met een gezamenlijk totaal bedrag hoger dan € 75,- worden gratis verzonden. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                   
 • Als u de couponcode activeert krijgt u 5% korting extra  bij uw volgende bestelling. Deze couponcode krijgt u gratis uitgereikt bij het plaatsen van uw tandheelkundige voorziening. De coupon kortingscode kunt u op de kassa / afreken pagina invoeren en activeren. Dit aanbod geldt voor de Retainer Brite Reinigingstabletten die op de website Beugelreiniging.nl verkrijgbaar zijn. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                                                                  
 • Beugelreiniging.nl is beveiligd. Wij respecteren uw Privacy, vertrouwen en veiligheid. Beugelreinging.nl wordt gehost bij YourHosting met een industriestandaard en 128-bits codering. Onze site is veilig en gecertificeerd. Wij respecteren uw privacy en zullen die vanzelfsprekend beschermen. Wij zullen nooit, nooit informatie aan derden geven.                                                                                                                                                                                        
 • Veel mensen weten Beugelreiniging.nl te vinden op het internet en blijven keer op keer bij ons  kopen. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                                                             
 • In tegenstelling tot veel andere tandheelkundige websites is Beugelreiniging.nl een gespecialiseerd bedrijf is in de beste producten die u werkelijk nodig hebt. Andere sites bieden u een enorm onoverzichtelijk assortiment aan waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij doen het anders en concentreren ons uitsluitend op producten voor mensen met tandheelkundige beugels, bitjes en gebitsprothesen. Daarom koopt u bij ons!                                                                                
 • Beugelreiniging.nl zijn altijd op zoek naar innovatieve producten om u te helpen en daarmee uw beugel, bitje en prothese ervaring makkelijker en aangenamer te maken. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                                                                                      
 • Wij helpen u om de juiste producten kiezen uit ons overzichtelijke assortiment. Zodat u geen verkeerde aankoop maakt. U kunt ons vijf dagen per week om raad vragen. Wij gebruiken  sociale media om op een makkelijke en toegankelijke manier met ons te communiceren. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                   
 • Beugelreiniging.nl vallen u niet lastig of bombarderen u met reclame en wij haten spam en ongewenste e-mail net zoveel als u doet (misschien zelfs meer!) Een paar keer per jaar sturen wij een e-mail met een speciale verkoop aankondiging. Dat is alles. U zult niet voortdurend worden bestookt met e-mails van ons, zoals ander bedrijven dat doen. We zullen alleen contact met u opnemen wanneer we echt iets belangrijks of fantastisch te vertellen hebben. En als u ons vraagt om u te schrappen van onze mailing lijst, doen we dat zonder vragen te stellen en zullen dat per direct uitvoeren. Daarom koopt u bij ons!                                                                                                                                                                                         
 • Als extra service kunt u zich opgeven voor een reminder mail, waarbij wij u er aan helpen herinneren dat uw voorraad reinigingsproducten aangevuld dient te worden en wij het laaste nieuws en aanbiedingen met u mailen. Daarom koopt u bij ons!

Snurken is een gezondheidswaarschuwing